Saadet Uçar Anadolu Lisesi

Çamlıtepe Mahallesi 4069. Sokak Blok No 6 BATMAN / MERKEZ
Vizyon
Her yönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulayan, araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
1.BATMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞܒNÜN düzenlemiş olduğu;GENÇLERİN GÖZÜYLE POLİS konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden “FATMA BADEM” il 1.si olmuştur. 2.Kutlu Doğum Haftası nedeniyle liseler arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Kübra Aybike TOKAÇ İL 1.si oldu. 3.Batman genelinde 280 öğrencinin katıldığı “ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ” konulu şiir okuma yarışmasında öğrencimiz “HATİCE BAĞDU” il 1.si olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Kalorifer ( Doğal gaz )
Otobüs, Dolmuş, Servis
Yerleşim Yeri