Vali Azmi Çelik 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ödüllerini Verdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında öğrenciler arasında yapılan kompozisyon  dalında, dereceye giren öğrencimize ödül verildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine, Vali Azmi Çelik, Milli Eğitim Müdür Vekili Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Akın Arı, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Ödül töreninde öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Azmi Çelik, Öğrencileri kutladı ve ödüllerini verdi, ardından öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Ödül töreninin ardından, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğrencileri, okul dergisini Vali Azmi Çelik'e takdim ettiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, öğrenciler arasında yapılan  kompozisyon  dalında dereceye giren öğrenciler.

Kompozisyon Dalında

1-     Zeynep Bozan        - Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi