BATMAN / MERKEZ - Saadet Uçar Anadolu Lisesi

Saadet Uçar Anadolu Lisesi Resim Sergisi Açıldı.

Mrt

İstiklal Marşı 12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Şbt

Sayı : 71214596-604.01.01-E.3529756 19.02.2018 Konu: Anket Yayınlanması

Şbt

Değerler eğitimi kapsamında  Güven-Özgüven değerlerine dair okulumuz öğrencilerinin gönüllü katılımı ve başarılı performanslarıyla film izleme,pano çalışmaları,şiir makale çalışmalarının yer aldığı eğlenceli ve öğretici bir etkinlik düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ara

Değerler eğitimi kapsamında Kasım - Aralık aylarının konusu olan iletişim ve empati değerlerine dair okulumuz öğrencilerinin gönüllü katılımı ve başarılı performanslarıyla film izleme,pano çalışmaları,şiir makale çalışmalarının yer aldığı eğlenceli ve öğretici bir etkinlik düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı Düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, okulumuz öğrencileri tarafından okunan yazı ve şiirlerle son buldu.

Ara

Okulumuzun giriş kısmına Değerler Eğitimi altında yapılması planlanan, Değerler Ağacı tamamlanmıştır. Ağacın tasarlanması ve yapılması sürecinde, gösterdikleri yoğun uğraşlarından dolayı Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aydın Soyvural ve 11/C sınıfı öğrencilerinden Esra Tilki´ye teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından aylık olarak yayınlanması planlanan Uçan At Dergisinin ilk sayısı yayınlanmıştır. Dergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında Aralık ayının konusu EMPATİ´dir. Okulumuzda da bu değeri öğrencilerimize en iyi şekilde anlatmak ve hissettirmek adına okulumuzun girişinde bulunan panoya bu değerimizi kazandıracak metin ve resimler asılmıştır.

Kas