Kas

Okulumuz erkek hentbol takımı, Batman geneli okullar arası yapılan hentbol turnuvasında 3. olmuştur. 14 takımın mücadele ettiği turnuvada 3. olan okulumuz hentbol takımı oyuncularını ve çalıştırıcı hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında öğrenciler arasında yapılan kompozisyon  dalında, dereceye giren öğrencimize ödül verildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası dolayısıyla etkinlik Yapıldı

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında öğrencilerimizle açık havada toplu okuma etkiliği yapıldı.

Mrt

Kas

İl Öğrenci Meclisinde okulumuzu temsil etmek üzere okulumuzda  Kasım ayı içerisinde  "Okul Meclis Başkanlığı" için seçim yapıldı.

Ekm

20.10.2014 tarihinde Okulumuz Aile Birliği Toplantısı, velilerimizin yoğun katılımıyla okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Ekm

20.10.2014 tarihinde Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Güvenli Gençlik, Güvenli Gelecek" isimli konferans verildi.

Konferansta, slaytlar eşliğinde gençlik ve gelecek hakkında merak edilenler ve gençlik dönemini ilgilendiren hususlar aktarıldı.