Nis

Okulumuzda düzenleyeceğimiz kermese bütün velilerimiz davetlidir. Giriş ücretsizdir.

02/05/2024

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı, karne öncesi dönemi renklendirmek için resmî ve özel tüm okullarda “kış şenliği” havasında etkinlikler düzenlenmesini önerdi. 15–18 Ocak tarihleri arasında, okulların son dört günü boyunca çeşitli faaliyetler planlandı. Bilgi Yarışmaları, Komedi Saatleri, Hitabet Oyunları, Kermesler, Yetenek Paylaşım Saatleri, Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ve Geziler gibi çeşitli faaliyetler öğrencilere eğlence ve öğretici deneyimler sunmayı hedefliyor. Biz de bu kapsamda son haftamızı renklendirmek istedik.

Ara

Okulumuzda oldukça çekişmeli geçen sınıflar arası bilgi yarışmasını 10-B sınıfı kazandı.

Kazanan sınıfımızı tebrik ediyoruz. Yarışmalara katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz veli toplantımızda aşağıdaki gündem maddelerini görüştük.

Kas

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim 2023 günü Dünya Afet Azaltma Günü münasebetiyle okulumuzda eğitim ve tatbikatlar  yapıldı.

"Depremin İlk 6 Saati Bir Hayat Meselesi" videosunu izlemek için, TIKLAYINIZ

"Afet Farkındalık Eğitimi" videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Karma Resim Sergimiz..

Emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Mrt

Okulumuzda düzenleyeceğimiz kermesimize herkes davetlidir. Kermes gelirleri dar gelirli öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacaktır.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Liseler Arası Bilgi yarışması büyük bir heyecanla gerçekleşti.Katılımın yoğun olduğu yarışmada okulumuzun öğrencileri grup ikincisi olarak ayrıldı. Dereceye giren öğrencilerimiz İsa Erol, Halil Alın, Veysel beğde ve Yasin Sevinç'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz..

Şbt

Okulumuzda il emniyet müdürlüğü tarafından "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Semineri" verildi.

Ock

Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldı

Ara

Bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.